
Wines from Romania - Radu Anton Roman
Radu Anton Roman
- Scrieţi un comentariu
Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită!
Nou
Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită! În aproape două sute de ani de existență modernă, s-au reușit (cu eforturi și sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a încercat să afle ce era mai la îndemână: cât de bine, de spectaculos și de divers mâncăm noi, românii, de două milenii. De fapt, întreaga Românie e încă o țară ne-descoperită (nu numai gastronomic), iar bucătăria românească a rămas, datorită nepăsării și ignoranței vechi de două sute de ani, extrem de reginalizată, insulară, aproape inaccesibilă. (Radu Anton Roman)
Autor | Radu Anton Roman |
Anul publicării | 2011 |
Format | 95 x 205 mm |
Nr. pagini | 68 |
Colecția | Emblematic România |
Gen | Timp liber |
Subgen | Gastronomie |
Limba | Engleza |
Tip format | Fizic |
Subiect principal | Mancaruri |
Categorie | Timp liber |
ISBN | 978-973-596-702-4 |