Cuisine Roumaine, L3 - Constantin Brâncovan

Constantin Brancovan

Bucătăria tradițională românească este denumirea pe care o poartă rezultatul sintetizării, în timp, a gusturilor și obiceiurilor gastronomice specifice poporului român. 

Mai multe detalii

1345P

Nou

28,90 lei cu TVA

Bucătăria tradițională românească este denumirea pe care o poartă rezultatul sintetizării, în timp, a gusturilor și obiceiurilor gastronomice specifice poporului român. Ea este diversă, cuprinde nenumărate obiceiuri și tradiții culinare, mâncăruri specifice, împreună cu obiceiuri provenite prin intersectarea culturii gastronomice cu tradiții ale altor popoare, cu care poporul român a intrat în contact dealungul istoriei. Aceasta cuprinde atât bucate de zi cu zi cât și preparate speciale de sărbătoare. Poporul român fiind creștin încă de la începuturile formării sale, bucătăria românească cuprinde numeroase bucate de praznic rânduite în funcție de anotimpul și sărbătoarea pomenită. Bucatele românești sunt alcătuite atât din legume, cereale, uleiuri vegetale, lapte, produse lactate cât și din carne și subproduse din carne. Un loc aparte în gastronomia autohtonă îl au dulciurile, plăcintele, dulcețurile.

AutorConstantin Brancovan
Anul publicării2013
Format70 x 143 mm
Nr. pagini90
ColecțiaEmblematic România
GenTimp liber
SubgenGastronomie
LimbaFranceza
Tip formatFizic
Subiect principalMancaruri
CategorieTimp liber
Sub-CategorieGastronomie
ISBN978-973-596-892-2

Scrieţi un comentariu

Cuisine Roumaine, L3 - Constantin Brâncovan

Cuisine Roumaine, L3 - Constantin Brâncovan

Bucătăria tradițională românească este denumirea pe care o poartă rezultatul sintetizării, în timp, a gusturilor și obiceiurilor gastronomice specifice poporului român. 

Scrieţi un comentariu

No products for the moment.

10 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: