Faire la cuisine à la paysanne en Roumanie - cop. pânză

Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Mai multe detalii

0142P

Nou

240,00 lei cu TVA

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită! În aproape două sute de ani de existență modernă, s-au reușit (cu eforturi și sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a încercat să afle ce era mai la îndemână: cât de bine, de spectaculos și de divers mâncăm noi, românii, de două milenii. De fapt, întreaga Românie e încă o țară ne-descoperită (nu numai gastronomic), iar bucătăria românească a rămas, datorită nepăsării și ignoranței vechi de două sute de ani, extrem de reginalizată, insulară, aproape inaccesibilă. (Radu Anton Roman)

AutorRadu Anton Roman
Anul publicării2009
Format200 x 280 mm
Nr. pagini220
ISBN978-973-596-543-3

Scrieţi o recenzie

Faire la cuisine à la paysanne en Roumanie - cop. pânză

Faire la cuisine à la paysanne en Roumanie - cop. pânză

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Scrieţi o recenzie

10 alte produse din aceeași categorie