Faire la cuisine à la paysanne en Roumanie - cop. pânză - Radu Anton Roman

Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Mai multe detalii

0142P

Nou

216,00 lei cu TVA

-10%

240,00 lei cu TVA

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită! În aproape două sute de ani de existență modernă, s-au reușit (cu eforturi și sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a încercat să afle ce era mai la îndemână: cât de bine, de spectaculos și de divers mâncăm noi, românii, de două milenii. De fapt, întreaga Românie e încă o țară ne-descoperită (nu numai gastronomic), iar bucătăria românească a rămas, datorită nepăsării și ignoranței vechi de două sute de ani, extrem de reginalizată, insulară, aproape inaccesibilă. (Radu Anton Roman)

AutorRadu Anton Roman
Anul publicării2009
Format200 x 280 mm
Nr. pagini220
ISBN978-973-596-346-0

Scrieţi o recenzie

Faire la cuisine à la paysanne en Roumanie - cop. pânză - Radu Anton Roman

Faire la cuisine à la paysanne en Roumanie - cop. pânză - Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Scrieţi o recenzie

10 alte produse din aceeași categorie