Bucate tradiţionale româneşti din Regat - Radu Anton Roman

Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Mai multe detalii

Nou

193,00 lei cu TVA

  • Hartie manuala
  • Legata cu piele la cotor

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită! În aproape două sute de ani de existență modernă, s-au reușit (cu eforturi și sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a încercat să afle ce era mai la îndemână: cât de bine, de spectaculos și de divers mâncăm noi, românii, de două milenii. De fapt, întreaga Românie e încă o țară ne-descoperită (nu numai gastronomic), iar bucătăria românească a rămas, datorită nepăsării și ignoranței vechi de două sute de ani, extrem de reginalizată, insulară, aproape inaccesibilă. (Radu Anton Roman)

AutorRadu Anton Roman
Anul publicării2009
Format280 x 200 mm
Nr. pagini74
ColecțiaEmblematic România
ISBN978-973-596-513-6
GenTimp liber
SubgenGastronomie
LimbaRomana
Tip formatFizic
Subiect principalMancaruri
CategorieTimp liber

Scrieţi o recenzie

Bucate tradiţionale româneşti din Regat - Radu Anton Roman

Bucate tradiţionale româneşti din Regat - Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Scrieţi o recenzie

10 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: