Easter holiday and easter feast-Radu Anton Roman

Radu Anton Roman

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită!

Mai multe detalii

1817P

Nou

24,00 lei cu TVA

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită! În aproape două sute de ani de existență modernă, s-au reușit (cu eforturi și sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a încercat să afle ce era mai la îndemână: cât de bine, de spectaculos și de divers mâncăm noi, românii, de două milenii. De fapt, întreaga Românie e încă o țară ne-descoperită (nu numai gastronomic), iar bucătăria românească a rămas, datorită nepăsării și ignoranței vechi de două sute de ani, extrem de reginalizată, insulară, aproape inaccesibilă. (Radu Anton Roman)

Autor Radu Anton Roman
Anul publicării 2014
Format 70 x 143 mm
Nr. pagini 112
Colecția Emblematic România
ISBN 978-606-748-049-8
Gen Timp liber
Subgen Gastronomie
Limba Engleza
Tip format Fizic
Categorie Timp liber

Scrieţi o recenzie

Easter holiday and easter feast-Radu Anton Roman

Easter holiday and easter feast-Radu Anton Roman

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită!

Scrieţi o recenzie

9 alte produse din aceeași categorie