Bucate foarte româneşti, ed. a 2-a, 2014 - Radu Anton Roman

Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Mai multe detalii

1529P

Nou

31,21 lei cu TVA

-10%

34,68 lei cu TVA

Toate bunătățile străbunicii zac în caiete prăfuite de rețete, abandonate. Ca să nu mai spun, cu jale mare, că marea bucătărie țărănească din România e încă nedescoperită! În aproape două sute de ani de existență modernă, s-au reușit (cu eforturi și sacrificii incredibil de inutile uneori) toate importurile culinare posibile, dar nimeni n-a încercat să afle ce era mai la îndemână: cât de bine, de spectaculos și de divers mâncăm noi, românii, de două milenii. De fapt, întreaga Românie e încă o țară ne-descoperită (nu numai gastronomic), iar bucătăria românească a rămas, datorită nepăsării și ignoranței vechi de două sute de ani, extrem de reginalizată, insulară, aproape inaccesibilă. (Radu Anton Roman)

AutorRadu Anton Roman
Anul publicării2014
Format95 x 205 mm
Nr. pagini128
ISBN978-973-596-952-3
eBook2079-bucate-foarte-romanesti-ed-a-2-a-2014-radu-anton-roman-9789735969523.html
ID Hard Cover2079-bucate-foarte-romanesti-ed-a-2-a-2014-radu-anton-roman-9789735969523.html

Scrieţi o recenzie

Bucate foarte româneşti, ed. a 2-a, 2014 - Radu Anton Roman

Bucate foarte româneşti, ed. a 2-a, 2014 - Radu Anton Roman

Radu Anton Roman a fost un jurnalist, scriitor și realizator TV, cunoscut mai ales pentru emisiunile pe teme culinare.

Scrieţi o recenzie

10 alte produse din aceeași categorie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: