Bucătărie românească de sărbătoare și ceremonial

Radu Anton Roman

În efervescența sa creatoare lirico-sentimentală, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia preparării și savurării preparatelor făcute cu sârg, dăruire și multă trudă, totul miroase și îmbie la bunăvoie și bucurie de viață.

Mai multe detalii

2149P

Nou

15,00 lei cu TVA

Marile sărbători de peste an, Crăciunul și Paștele, precum și cele personale din viața fiecăruia - nunta, botezul - reprezintă momentul crucial din timpul anului calendaristic, moment de luminare și împăcare sufletească,dar și de reunire în jurul bogatelor mese tradiționale.

În efervescența sa creatoare lirico-sentimentală, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia preparării și savurării preparatelor făcute cu sârg, dăruire și multă trudă, totul miroase și îmbie la bunăvoie și bucurie de viață. Se readuc în memorie ritualurile de purificare,dansurile străvechi, sacrificiile precreștine,prin citate din marii antropologi, folcloriști români.

AutorRadu Anton Roman
Anul publicării2017
Format135 x 260 mm
Nr. pagini144
ISBN978-606-748-198-3

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Bucătărie românească de sărbătoare și ceremonial

Bucătărie românească de sărbătoare și ceremonial

În efervescența sa creatoare lirico-sentimentală, Radu Anton Roman nu a omis nimic din specificitatea acestor momente. De la obiceiuri, magia preparării și savurării preparatelor făcute cu sârg, dăruire și multă trudă, totul miroase și îmbie la bunăvoie și bucurie de viață.

Scrieţi o recenzie

9 alte produse din aceeași categorie